BestMusic.ro » Various » Spiritual Front canta sambata in Control!

Spiritual Front canta sambata in Control!

Spiritual Front canta sambata in Control!

Sambata, Final Step Productions va asteapta la mult asteptata reintalnire cu SPIRITUAL FRONT, in Club Control. Biletele se mai gasesc in presale la 20 RON pana vineri la ora 12 noaptea, apoi mai gasiti si online, dar si la intrare la pretul de 30 RON, in limita disponibila.

Programul concertului este urmatorul:

Open doors: 19:00

Alice Null: 20:00 - 20:40

Spiritual Front: 21:00 >

SPIRITUAL FRONT - Suicidal Pop (Neofolk) - ITALIA

https://www.facebook.com/spiritualfrontofficialpage/

ALICE NULL - Neofolk - ROMANIA

https://www.facebook.com/alicenullband/

BILETE:

20 de lei - presale in reteaua iabilet.ro (pana vineri 19.05, ora 00:00)

30 de lei - onine si la intrare, in ziua concertului

Sambata, 20 mai 2017, ora 20:00

Bucuresti, Club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4

SPIRITUAL FRONT este o trupa de neofolk din Roma. Membrii descriu muzica lor ca "nihilist suicide pop", cu toate ca elementele de neoclasic si rock, folk melancolic, precum si tango sunt predominante, impreuna cu un sentiment experimental recurent. De la inceputuri, sunetul s-a transormat si a crescut, ajungand sa fie comparat cu Nick Cave, Swans, i Scott Walker.

Trupa a aparut in 1999 ca un proiect condus de Simone "Hellvis" Salvatori, un chitarist si vocalist din Italia.

Piesa "The Gift of Life" a aparut pe soundtrack-ul filmului Saw II, iar "Jesus died in Las Vegas" a fost folosita in serialul "Las Vegas”

ALICE NULL este un duo din Bucuresti ce a luat fiinta in vara anului 2014. Genul muzical abordat este neo-folk, cu accente de blues si ethereal. Printre artistii care au influentat soundul Alice Null se regasesc: Chelsea Wolfe, King Dude, Angelo Badalamenti si Neil Young.

http://www.iabilet.ro/site/event/28019/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Publicat pe 18 Mai 2017 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu