BestMusic.ro » Vaya Con Dios » Vaya Con Dios, din nou la Bucuresti, in octombrie 2014 - Farewell Tour

Vaya Con Dios, din nou la Bucuresti, in octombrie 2014 - Farewell Tour


Au vrut sa spuna adio pentru totdeauna fanilor din Romania, dar n-au putut. La cererea publicului, Vaya Con Dios revin la Bucuresti cu "Farewell Tour” pe 5 octombrie 2014, la Sala Palatului. Evenimentul este organizat de Events.

La inceputul anului 2013, Vaya Con Dios isi anunta retragerea din activitate printr-un megaturneu international, "Farewell Tour”. Initial planificat sa dureze un an, turneul s-a prelungit, la cererea fanilor din intreaga lume, si noi si noi date s-au adaugat, unele peste altele, calendarului initial al trupei belgiene. E greu sa spui adio scenei. Mai ales in tarile latine, unde Vaya con Dios are parte de unele dintre cele mai primitoare si entuziaste sali din intreaga lume. Astfel ca belgienii au hotarat sa mai adauge inca o data in Romania calendarului lor din 2014. La decizia lor a contribuit mult si reactia romanilor. "Am primit nenumarate mesaje de la fani cu intrebarea daca n-am putea sa ii mai aducem macar o data aici. Am profitat de prelungirea turneului de adio, asa ca, pe 5 octombrie, la Sala Palatului, va fi "Farewell song” Vaya Con Dios!” spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Site-ul oficial vayacondios.info anunta ca turneul mondial va lua final in octombrie, in Belgia. Ultimele doua concerte din cariera Vaya Con Dios vor avea loc pe 24 octombrie la Antwerp si pe 25 octombrie la Bruxelles. In total, trupa Vaya Con Dios a inregistrat pana acum vanzari ce depasesc 7 milioane de albume si 3 milioane de single-uri.

Pe 5 octombrie, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele intra in vanzare incepand de astazi, 4 iunie, si sunt disponibile la preturile de 135, 170, 230, 300 si 400 de lei (VIP), in functie de distanta fata de scena, pe Eventim.
Mai multe stiri despre: going out  concerte 2014 
Publicat pe 04 Iunie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram