BestMusic.ro » VELOSONICS » Asculta albumul de debut Velosonics - Roundhouse, in exclusivitate pe Deezer (audio)

Asculta albumul de debut Velosonics - Roundhouse, in exclusivitate pe Deezer (audio)


Dupa ce au atras atentia publicatiilor muzicale cu piesele "Love For Gold", "Bebop" sau "Berlin Books" si prestatii live remarcabile, Velosonics anunta lansarea albumului de debut, "Roundhouse", un material ce cuprinde 100% compozitii noi, distribuit de Bestmusic Digital Distro.

Fondata in 2013, Velosonics este o trupa de rock alternativ/indie (sau mai pe intelesul tuturor: muzica de-o asculta hipsterii). La frageda varsta de un anisor, Velosonics au dezvoltat deja dinti (in versuri), umbla (deocamdata in interiorul granitelor tarii) si nu numai ca vorbesc, dar au tupeul sa si cante (in aparenta fiecare la ce se pricepe mai bine). Respectiv, conform datelor din scan CI, si in ordinea numerelor de la Conversi, avem de-a face cu: Cristian Prihotca tobe, Marius Acsintoaie – chitara, Andrei Niculescu – chitara, Flavius Fabian – bass si Adrian Spier – voce.

Au fost "propunerea Guerrilla" in 10 orase, au fost "pariul Sunete" si au ajuns pe coperta revistei. S-au imprietenit cu lumea la o bere Bergenbier si au cantat in poieni urbane (Piata Universitatii), in poieni idilice (Rocker's Challenge) dar si pe strazi rau-famate (Matasari)! In fine, stim deja ca in curand vor fi "Garantati 100%" si de TVR. Iar daca Sunete ar fi Alba-ca-Zapada, Velosonics ar fi printre cei 7 pitici nominalizati la categoria "Best Newcomer 2014". Chiar sunt!

Avand in vedere ca toate piesele lansate s-au bucurat de succes, orice trupa "normala la cap" le-ar fi adunat pe albumul de debut, dar nu... ei s-au decis sa cheme un producator britanic chelios pre numele sau Adam Whittaker si sa intre in studio "neinarmati", doar pentru a iesi cateva zile mai tarziu cu 10 piese nou-noute si un debut discografic ce se anunta spectaculos.

"Roundhouse" este disponibil in exclusivitate pe Deezer incepand cu 15 octombrie, timp de o saptamana. Ulterior, va fi disponibil pe toate platformele digitale majore, iar in format fizic va ajunge pe rafturi de Halloween. Fara nici o legatura cu respectiva sarbatoare, poate fi totusi o solutie inteligenta de "treat": pentru auz, pentru prieteni, dar mai ales pentru prieteni cu auzul fin.

ASCULTA VELOSONICS - ROUNDHOUSE PE DEEZER

velosonics roundhouse coperta album

Velosonics - Roundhouse | tracklist:

1. Dices
2. Paris Syndrome
3. Hope To Call
4. Links
5. Confusion Mind
6. 1929
7. Hard Game
8. Memories Replaced
9. Chances
10. Open Eyes
Mai multe stiri despre: albume 2014  bestmusic digital distro 
Publicat pe 15 Octombrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram