BestMusic.ro » Verde » Asculta albumul de debut Trupa VERDE - Splendid, in exclusivitate pe Deezer (audio)

Asculta albumul de debut Trupa VERDE - Splendid, in exclusivitate pe Deezer (audio)


Trupa VERDE lanseaza albumul de debut - "Splendid” - un produs distribuit de Bestmusic Digital Distro. "Sha la la", "On & on, Trouble", "Dance Tonight", "Summer love" sunt doar o parte din piesele de pe materialul pe care il putea asculta incepand de azi, in exclusivitate pe Deezer, pana duminica, 28 septembrie. Ulterior, "Splendid" va fi disponibil si pe celelalte platforme digitale.

Lansata in anul 2003, VERDE s-a bucurat de o primire entuziasta din partea publicului, devenind de indata trupa momentului la Cluj-Napoca, cu piese difuzate pe posturile de radio locale si nationale si concerte in cele mai cunoscute cluburi din tara, in cadrul turneului national Verde'n Club. Nota diferentiatoare pe care trupa clujeana a reusit sa o aduca si sa o raspandeasca la nivel national a constat in crezul lor fata de prestatiile 100% live, electrice, extrem de antrenante, imbogatite armonic de diverse formule de instrumentisti, care le completeaza show-urile in tonurile dorite.

Cu un sound inovator pentru piata din Romania, avand un stil contemporan proaspat, cu accente inedite de lounge, groove, electro, funk si ambiental, trupa VERDE s-a facut remarcata datorita primei lor piese, "Summer Love”, inscrisa in cursa pentru Eurovision 2013. Recent, single-ul a primit si un videoclip inedit, fiind creat excusiv din fotografii de pe Instagram, facute si editate doar cu telefonul mobil.

VERDE - Summer Love

Succesul exploziv al tinerilor "green-fresh” a fost completat in perioada urmatoare de proiecte rezonante ale formatiei: Caravana aniversara Ambient 20 de ani (un turneu in 12 orase), Colors of Cluj, Zile de Cluj, Septemberfest, Blaj aLive, Festivalul Urban "Femei pe Matasari” sau Targul de Craciun.

VERDE isi mentine farmecul printr-o imbinare inedita de accente lounge, groove, electric, funk, aducand un vibe international si un ritm proaspat pe piata din Romania.

Albumul "Splendid” este produs in Cluj Napoca de Patriciu Pop, producator audio Bigtime Production si masterizat in New York, la MasterVargas.

VERDE - Sha La La
Mai multe stiri despre: debuturi  albume 2014  bestmusic digital distro 
Publicat pe 24 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram