BestMusic.ro » Victor Vurtejanu » Ceata lu' Vurtejanu a lansat albumul de colinde "Credinta" (audio)

Ceata lu' Vurtejanu a lansat albumul de colinde "Credinta" (audio)


Ceata lu' Vurtejanu, trupa fondata de actorul Victor Vurtejanu, a lansat de curand un album de colinde intitulat "Credinta". Albumul a fost orchestrat impreuna cu Mihai Alexandru si poate fi ascultat mai jos via ReverbNation.

"Credinta" contine sapte colinde traditionale romanesti: "Un gand de iarna", "Scoala gazda", "O, ce veste minunata", "Doamne ler, Domnului, Doamne", "Leagan, leganel", "Sculati boieri mairi" si "Umbre calatoare".

Albumul este primul din trilogia inspirata de cuvintele Sfantului Apostol Pavel: "Credinta, Nadejde, Dragoste”, cuvinte ce au devenit si simbolul trupei Ceata lu' Vurtejanu.

Aparte in peisajul muzical autohton, acest proiect muzical infiintat si condus de catre actorul Victor Vurtejanu, reuneste de-a lungul existentei sale aproximativ 40 de instrumentisti, teologi, profesori, actori si tehnicieni.

Daca vrei sa asculti cele mai frumoase colinde iarna asta, iti recomandam o lista cu cele mai frumoase colinde si cantece de iarna si Radio Colinde de pe Bestmusic.ro.

Ceata lu' Vurtejanu - Credinta (audio)
Mai multe stiri despre: muzica de craciun  albume 2012 
Publicat pe 14 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram