BestMusic.ro » Vika Jigulina » Vika Jigulina isi incepe cariera solo

Vika Jigulina isi incepe cariera solo


Vika Jigulina a declarat ca lucreaza la propriul proiect solo. Dupa o colaborare de trei ani cu Edward Maya, alaturi de care a obtinut un premiu Billboard, basarabeanca se indreapta catre o cariera pe cont propriu.

Despre continuarea colaboararii cu Edward Maya in paralel cu cariera solo, Vika Jigulina a declarat:

'Probabil o sa se divida proiectul in doua. O sa fie piesele cu vocea mea, piesele impreuna cu Edward Maya si separat proiect solo pentru ca suntem doi artisti separati, tot timpul am muncit separat si cred ca deja este momentul...'.

Intr-un interviu pentru Music Channel, Vika Jigulina a precizat ca turneul din Statele Unite, al doilea alaturi de Maya, a fost un real succes.

In urma cu cateva luni, Edward Maya a dezvaluit ca Vika Jiguilina este iubita sa. Au inceput sa colaboreze in 2008 si au cunsocut succesul international inca de la primul single, `Stereo Love`. Piesa a fost prezenta in toate topurile europene, dar si in cele din America si Canada.

`Stereo Love` este primul single al unui artist roman ce a ajuns pana pe pozitia a 16-a in cel mai important top din lume, Billboard Hot 100. Din Romania pana in India, din Columbia pana in Mexic, Edward Maya si Vika Jigulina au cantat impreuna in cele mai tari cluburi.
Mai multe stiri despre: despartiri  edward maya vika jigulina  debut solo 
Publicat pe 29 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram