BestMusic.ro » Viky Red » Viky Red - I Really Do (single nou)

Viky Red - I Really Do (single nou)


Viky Red este un artist versatil, talentat si determinat sa faca ceva diferit pe scena muzicala romaneasca, alaturi de echipa de la Fonogram Studios. Dupa ce ne-a incantat auzul cu piese precum "Miroase a dragoste de o vara" sau "Vanzator de lumina", Viky continua seria lansarilor din acest an cu un nou single: "I Really Do".

"I Really Do"este o piesa calda, pozitiva, care vorbeste cu tandrete despre iubire. O declaratie de dragoste pentru acea persoana speciala din viata noastra.

Cu totii am cunoscut persoane care ne-au facut sa ne indragostim, sa vrem sa ne strigam din toti rarunchii iubirea pentru ei. Sa ne faca sa uitam de noi, sa nu ne intereseze nimic altceva. Este asa cum spune Viky in refren: I really do, I do love you, I just can’t stop loving you.

"It’s all about love cu piesa aceasta. Chiar vreau sa transmit un sentiment pozitiv celor care o asculta. Sper sa placa si sper sa aud cat mai multa lume fredonand-o." spune Viky Red.

Muzica este compusa de Vlad Manolache si Viky Red, iar textul de Elena Morosanu, fiind o productie Fonogram Records.

Viky Red - I really do (audio)
Mai multe stiri despre: lyric video  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 04 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram