BestMusic.ro » Viky Red » Viky Red a ales castigatorul concursului de remixuri pentru "Love You" (audio)

Viky Red a ales castigatorul concursului de remixuri pentru "Love You" (audio)


Concursul de remixuri pus la cale de Viky Red, impreuna cu Pro AV Shop si Ableton a ajuns la final! Castigatorul este MuntiONFire, un DJ din Barcelona, care a reusit sa impresioneze atat juriul, cat si publicul cu versiunea proprie a piesei "Love You". Remixul sau va fi premiat cu un soft Ableton Live 8 si va fi inclus pe primul album semnat Viky Red.

Pe locul doi in competitie s-a clasat remixul romanului Bogdan Diaconeasa, iar pe al treilea, cel semnat de CIZE, un DJ din Nashville (TN). Juriul a fost, de asemenea, impresionat de creatia DJ-ului TarNi, din Moscova.

Participantii au avut la dispozitie aproximativ o luna pentru a-si realiza propriile versiuni ale piesei "Love You". Toate remixurile inscrise in concurs au putut fi votate si ascultate pe pagina de Facebook Pro AV Shop, pana pe data de 30 noiembrie.

Castigatorul a fost desemnat in functie de numarul de voturi si de decizia juriului format din insusi Viky Red, Deepside Deejays si Adi Mihaila (Radio ZU), ponderea numarului de voturi fiind de 50%.
Viky Red este singurul artist din Romania cu care firma Ableton a fost de-acord sa colaboreze pentru un astfel de concurs.

Ascultati aici versiunea originala a piesei "Love You"

Viky Red - Love you (MuntONFire remix)
Mai multe stiri despre: remixuri  singleuri 2012 
Publicat pe 06 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram