BestMusic.ro » Vita de Vie » Concerte aniversare Vita de Vie - 15 ani

Concerte aniversare Vita de Vie - 15 ani

Concerte aniversare Vita de Vie - 15 ani

Trupa Vita de Vie sarbatoreste 15 ani de activitate prin doua concerte acustice care vor avea loc pe 11 martie la Filarmonica Banatul din Timisoara, si pe 20 martie la Opera Nationala din Bucuresti. Evenimentele vor incepe la ora 20.00.

Accesul publicului in sali va fi permis de la ora 19.00. Vor exista trei categorii de bilete: 30 lei (balcon), 50 lei (parter) si 70 lei (loja si primele randuri). Biletele vor putea fi cumparate din reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului, Opera Nationala Bucuresti, si online, pe eventim.ro.

Cele mai cunoscute piese ale formatiei vor fi interpretate in varianta acustica. Cei prezenti la acest show vor avea ocazia sa vada trupa Vita de Vie intr-o noua ipostaza. Cunoscuti pentru atmosfera plina de energie pe care o creeaza atat in pietele publice, in salile de spectacol, cat si in cluburi, de data aceasta membrii formatiei Vita de Vie vor concerta in locuri vibrante si prestigioase.

Nu numai conceptul acestor spectacole este inedit, dar si colaborarile surpriza cu artisti de renume, care vor oferi propria lor interpretare pieselor formatiei Vita de Vie. "Aniversare 15 ani Vita de Vie” este un eveniment unic, care va ramane intiparit in mintea spectatorilor.

Vita de Vie este una dintre cele mai reprezentative titulaturi din zona rock-ului alternativ autohton. Formatia are la activ sapte materiale discografice. Iata cateva dintre cele mai reprezentative piese din repertoriul grupului: "Ozosep", "Basul si cu toba mare", "Baga sunetul mai tare", "Vinolamine" etc.

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: aniversare  concerte 2012 
Publicat pe 31 Ianuarie 2012 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu