BestMusic.ro » Vita de Vie » Concert Vita de Vie la Hard Rock Cafe: Categoria Cu loc la masa este sold out

Concert Vita de Vie la Hard Rock Cafe: Categoria Cu loc la masa este sold out

Concert Vita de Vie la Hard Rock Cafe: Categoria Cu loc la masa este sold out

Pe 15 februarie, de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un show cu Vita de Vie Electric! Trupa a lansat un nou album si a aniversat 20 de ani asa ca ne asteapta un show de zile mari plin de hituri! Nu avem mese in fata scenei pentru un show total.

Cu mai mult de doua saptamani inainte de concert, categoria Cu loc la masa a fost epuizata. In momentul de fata mai sunt bilete la categoria Fara Loc in picioare, la pretul de 39 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
Mai multe stiri despre: Hard Rock Cafe  concerte 2018 
Publicat pe 29 Ianuarie 2018 de BestMusic.ro