BestMusic.ro » Vita de Vie »  VITA DE VIE anunta lansarea noului album IN CORZI – Live @ Awake pe 6 decembrie!

 VITA DE VIE anunta lansarea noului album IN CORZI – Live @ Awake pe 6 decembrie!

 VITA DE VIE anunta lansarea noului album IN CORZI – Live @ Awake pe 6 decembrie!

Dupa ELECTRIC si ACUSTIC, Vita de Vie isi continua calatoria in lumea sunetului si a emotiei printr-un nou proiect impresionant, Vita de Vie IN CORZI - primul album live si simfonic din discografia formatiei!

IN CORZI este mega productia din cadrul Festivalului Awake 2018, cand Vita de Vie a concertat alaturi de Filarmonica de Stat Targu Mures, condusa de Remus Grama.

Albumul se va lansa pe 6 decembrie si este disponibil acum pentru pre-comanda: https://VdV.lnk.to/InCorziPR

"Este next level pentru noi. Suntem trei conservatoristi in VdV, patru, daca il punem la socoteala si pe Mandela Gajol, iar muzica culta a stat la baza formarii si dezvoltarii noastre ca artisti. Am ales rock-ul along the way, insa nimic nu poate inlocui intensitatea vibranta a unei orchestre simfonice. Prin aportul acesteia, muzica noastra capata noi valente.

Auzisem ca exista momente magice pe scena, am si trait cateva de-a lungul vietii, insa nu am reusit sa prindem pe camera si pe banda niciunul pana acum. Vizionand si ascultand insa concertul nostru de la AWAKE din 2018, am realizat ca tocmai am prins unul, integral! Nu suntem genul de artisti care se imbata cu propriile creatii, mai degraba suntem cei mai drastici critici ai nostri, insa ce se intampla pe scena atunci cand suntem impreuna cu o orchestra simfonica este absolut magic. Experienta pe care am avut-o cu Filarmonica din Targu Mures ramane pe veci in sufletele noastre, la fel ca si prieteniile care s-au legat intre noi. Am constatat cu placere ca aveam fani printre instrumentisti, isi cantau partiturile si stiau versurile si le cantau in acelasi timp si am avut un noroc extraordinar cu Remus Grama, marele nostru dirijor. Atat la propriu cat si la figurat.” - Adrian Despot

Asadar, cu putin ajutor din partea prietenilor, Vita de Vie lanseaza, pe 6 decembrie, noul album IN CORZI, Live @ Awake. Albumul este disponibil pentru pre-comanda, in perioada 28 noiembrie – 5 decembrie, in format fizic* (Vinil editie limitata deluxe) si digital**, aici: https://VdV.lnk.to/InCorziPR

* Vinil editie limitata deluxe: 300 de discuri vinil, 180gr, translucent marble red, numerotate manual, fiecare continand cate un bilet la concertul simfonic Vita de Vie din cadrul Festivalului Awake 2020 si un voucher de reducere pentru biletele din celelalte zile de festival. Primele 30 de pre-comenzi de disc vinil vor primi una dintre corzile folosite in concertul live de la Awake 2018. Livrarile incep in data de 6 decembrie.

** Digital: pre-salvare pe Spotify, pre-adaugare pe Apple Music si Deezer, pre-comanda pe iTunes si Google Play. Trei (logic, nu?) melodii de teasing sunt deja disponibile la streaming pe Apple Music si Deezer: Luna si noi, Iamma si Haihui. Disponibil in intregime pentru streaming si download, pe toate platformele, din 6 decembrie.

Vita de Vie inseamna:

Adrian Despot // Sorin Pupe Tanase // Cezar Popescu // Adrian Ciuplea // Mihai Ardelean

Mai multe pe:

https://www.facebook.com/vitadevie/

https://www.instagram.com/vita_de_vie/?hl=ro

https://merch.dark-side.ro/brand/vita-de-vie.html
Publicat pe 02 Decembrie 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu