BestMusic.ro » Vlad Mirita » Nico si Vlad Mirita deschid Finala Eurovision 2008

Nico si Vlad Mirita deschid Finala Eurovision 2008


In cadrul conferintei de presa, artistii calificati in Finala Eurovision 2008 au tras la sorti pozitia de pe care vor intra pe scena sambata seara.

Sortii au decis ca Romania sa fie cea care va deschide competitia din 24 mai. Cu toate acestea, echipa noastra isi pastreaza optimismul: "La Semifinala Selectiei Nationale am intrat in concurs tot de pe prima pozitie si iata ca ne-a adus noroc”, a remarcat compozitorul Andrei Tudor.

Pozitiile de pe care vor intra in concurs celelalte finaliste sunt: 2 – Marea Britanie, 4 – Germania, 5 – Armenia, 6 – Bosnia si Hertzegovina, 7 – Israel, 8 – Finlanda, 10 – Polonia, 19 – Franta, 20 – Azerbaidjan, 21 – Grecia, 22 – Spania, 23 – Serbia, 24 – Rusia, 25 – Norvegia.

Dupa conferinta de presa, membrii delegatiei Romaniei au sarbatorit calificarea in Finala alaturi de prietenii lor din Grecia si Finlanda, cazati in acelasi hotel.

Ziua de miercuri a inceput pentru Nico si Vlad cu o serie de interviuri desfasurate la Centrul de presa, iar dupa-amiaza organizatorii le-au pregatit o excursie cu vaporasul pe raul Sava, alaturi de alti concurenti la Eurovision.

Sursa: TVR
Mai multe stiri despre: Eurovision 
Publicat pe 21 Mai 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram