BestMusic.ro » Vlad Mirita » Nico si Vlad sunt optimisti inaintea Semifinalei

Nico si Vlad sunt optimisti inaintea Semifinalei


Luni, 19 mai, la Belgrade Arena s-au desfasurat primele doua repetitii cu costume pentru participantii din prima Semifinala a concursului Eurovision 2008 .

De la ora 13.00, pana spre miezul noptii, artistii si membrii delegatiilor care ii insotesc au fost conectati la pulsul trepidant al ultimelor pregatiri.

Prima repetitie a inceput la ora 15.00, iar Nico si Vlad Mirita au urcat pe scena in jurul orei 16.30. Asteptandu-si intrarea, artistii nostri au respectat programul de machiaj si coafura stabilit de organizatori, au repetat piesa in culise si au discutat cu reprezentantii altor tari participante la concurs.

Repetitia a decurs bine pentru Nico si Vlad, artistii experimentand pentru prima oara ritmul real al concursului, in care fiecare secunda este contorizata.

Mici probleme au mai fost la lumina de spectacol, astfel ca la finalul primei repetitii seful delegatiei, Ioan Duma, a avut o serie de discutii cu organizatorii pentru ca aceste neajunsuri sa fie corectate.

Cea de-a doua repetitie s-a desfasurat in acelasi interval orar ca si concursul propriu-zis. Deja obisnuiti cu scenografia si amplasamentul in scena si cu rigorile concursului, Nico si Vlad au avut o si mai buna evolutie, iar publicul i-a aplaudat cu multa caldura.

Discutiile de dupa prima repetitie au dat roade, astfel ca s-au putut deja observa imbunatatiri ale nivelului de lumini.

Ziua de marti este pentru Nico si Vlad una decisiva, artistii nostri avand o ultima repetitie cu costume si public, iar seara fiind dedicata Semifinalei.

,,Sunt foarte optimista! Cred ca niciodata nu m-am simtit ca astazi. Probabil ca mai multe emotii vor veni pe 24 mai, la Finala. Sunt convinsa ca vom trece de Semifinala aceasta si sper ca atat cei de acasa, cat si romanii de peste hotare sa fie cu sufletul alaturi de noi", a declarat Nico, inaintea semifinalei din 20 mai.

Sursa: TVR

Daca vreti sa-i sustinti pe Nico si Vlad Mirita cu piesa `Pe-o margine de lume` in Topul BestMusic, click AICI!

Pentru poze cu Nico si Vlad Mirita la Belgrad, click aici !
Mai multe stiri despre: Eurovision 
Publicat pe 20 Mai 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram