BestMusic.ro » Vlad Mirita » Vlad Mirita este `Fantoma de la Opera`

Vlad Mirita este `Fantoma de la Opera`


Vlad Mirita se alatura orchestrei European Royal Orchestra si sopranei Medianei Vlad intr-un rol impresionant in cadrul spectacolului Hollywood Music In Bucharest, eveniment ce va avea loc duminica la Sala Palatului.

Artistul va da viata `Fantomei de la Opera`, un rol spectaculos, incitant si extrem de apreciat de public.

Organizatorii anunta ca acesta nu va fi singurul moment in care simpaticul tenor va interveni pe scena spectacolului, Vlad Mirita urmand sa faca deliciul spectatorilor si in `Dirty Dancing`, in duet cu Mediana Vlad.

Dupa cum am anuntat, spectacolul se constituie intr-o armonioasa combinatie de film si muzica, care va satisface gustul cinefililor, dar si cel al melomanilor, printr-o tema unica si o scenografie superba.

Ecranele din spatele orchestrei formate din 62 de persoane, condusa de renumitul dirijor austriac Gottfried Rabl, vor reda spectatorilor cele mai frumoase momente ale productiilor cinematografice de aur: Piratii din Caraibe, Titanic, The Sound of Music, Star Wars, Spiderman, Superman, James Bond, Telecinemateca, Cats (Memory), E.T., The Phantom of The Opera, Hook, Gladiator, Dirty Dancing.

Biletele se gasesc inca in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Sala Palatului si online pe vreaubilet.ro. Pretul acestora este de 60, 80 si 100 de Lei, in functie de categoria de loc.
Mai multe stiri despre: filme 
Publicat pe 17 Mai 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram