BestMusic.ro » Vlad Mirita » Vlad Mirita, in duet cu Ramona Badescu la inaugurarea Teatrului de Vara din Herastrau

Vlad Mirita, in duet cu Ramona Badescu la inaugurarea Teatrului de Vara din Herastrau


`Asculta, simte, descOPERA!` muzica alaturi de Vlad Mirita pe data de 9 mai 2009, la Teatrul de Vara din Herastrau.

Asociatia Tinerilor din Romania pentru Cultura si Normalitate (A.T.R.C.N.) organizeaza pe aceasta data un spectacol, al carui invitat de onoare va fi reprezentantul Romaniei la Eurovision 2008.

Alaturi de Vlad Mirita vor evolua in cadrul evenimentului `Asculta, simte, descOPERA!` nume consacrate ale scenei lirice din Romania si o tinara speranta, precum si invitati-surpriza din muzica pop.

Invitata de onoare va fi si Ramona Badescu, nu in rol de prezentator asa cum ne-a obisnuit in ultima perioada, ci interpretind un duet cu Vlad Mirita.

Spectacolul va beneficia de participarea unei orchestre formate din 80 de instrumentisti tineri, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, si a corului de camera Accoustic, care vor acompania prestatia lui Vlad Mirita, a Mariei Jinga si a lui Iordache Basalic alaturi de mai tinerii lor invitati.

Cunoscut publicului larg ca finalist, alaturi de Nico, al galei nationale a concursului Eurovision 2008, Vlad Mirita se mandreste cu un repertoriu liric bogat, cel mai recent succes al sau fiind chiar debutul pe scena Operei Romane, in rolul Alfredo Germont din Traviata de G. Verdi, la inceputul acestui an.

Cu aceasta ocazie, va fi inaugurat si Teatrul de Vara, condus de indragitul actor Alexandru Arsinel, care a acceptat cu entuziasm propunerea A.T.R.C.N declarind ca un astfel de spectacol ilustreaza perfect misiunea pe care si-a propus-o, si anume - promovarea diversitatii culturale si atragerea unui public cit mai eterogen, atit ca virsta, cit si ca preferinte muzicale si nu numai.

Sursa: IDEAplus communication
Mai multe stiri despre: duet  Alexandru Arsinel  Ramona Badescu  Teatru de Vara  Herastrau 
Publicat pe 16 Aprilie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram