BestMusic.ro » Voltaj » 2 milioane de vizualizari pentru Voltaj - Lumea e a mea si concert pentru fani la Hard Rock Cafe

2 milioane de vizualizari pentru Voltaj - Lumea e a mea si concert pentru fani la Hard Rock Cafe

2 milioane de vizualizari pentru Voltaj - Lumea e a mea si concert pentru fani la Hard Rock Cafe

Voltaj multumesc celor aproape 200.000 de fani de pe Facebook pentru recordul de 2 milioane de vizualizari pe youtube ale piesei "Lumea e a mea".

Calin Goia si trupa au promis ca joi, 8 noiembrie, in cadrul concertului de la Hard Rock Caf, au pregatit o serie de surprize. Din pacate, deocamdata, nu au putut divulga absolut nimic, dar, credeti-ne pe cuvant, va fi ceva absolut senzational!

Voltaj vor concerta la Hard Rock Caf de la ora 21:00 in cadrul seriei de evenimente "Bestmusic with" prezentate de Jack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media.

Biletele in format electronic se gasesc pe www.iabilet.ro cu reducere de 10% fata de cele fizice care se gasesc la Hard Rock Cafe.

Partenerii evenimentului sunt: KISS FM, Kanal D, Bestmusic.ro, eva.ro, Ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Urban.ro, Gala Records.

Va invitam si la celelalte concerte din Hard Rock Cafe:
- joi, 15 noiembrie, Directia 5
- joi, 22 noiembrie, Smiley & Band
- joi, 29 noiembrie, VAMA

Bilete pentru toate aceste evenimente gasiti pe www.iabilet.ro cu reducere de 10%.
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 07 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram