BestMusic.ro » Voltaj » Go Live! Trupa Voltaj realizeaza primul  reality show transmis pe Facebook  

Go Live! Trupa Voltaj realizeaza primul  reality show transmis pe Facebook  

Go Live! Trupa Voltaj realizeaza primul  reality show transmis pe Facebook
 

De astazi timp de trei zile, Voltaj va transmite live pe pagina de Facebook deplasarea spre Chisinau.

Daca in luna octombrie, Voltaj facea inimile sa bata la unison intr-un spectacol demn de cele mai impresionante scene din lume, alaturi de orchestra condusa de catre Simona Strungaru, acum, celebra trupa porneste spre Chisinau si realizeaza primul reality-show.

"Voltaj si prietenii din Moldova: drumul spre Chisinau”, primul reality-show al trupei, va fi transmis live pe pagina de Facebook a trupei (www.facebook.com/Voltaj) in perioada 2 iunie – 4 iunie. Reality-show-ul Voltaj va surprinde momente inedite, situatii amuzante sau dimpotriva, jurnalul de calatorie al uneia dintre cele mai iubite trupe din Romania.

"Vor fi mai multe filmulete pe zi in care va vom arata ce inseamna pentru noi un concert", spune Calin Goia

Pe parcursul celor 3 zile, pe pagina de Facebook a trupei, se vor desfasura concursuri, iar castigatorii vor fi desemnati dintre cei care urmaresc episoadele live-ului.

Concertul "Voltaj si prietenii din Moldova” va avea loc pe 4 iunie, iar invitatii vor fi Nicoleta Nuca, Pavel si Cleopatra Stratan, Guz si Kapushon, Nelly Ciobanu.
Mai multe stiri despre: concerte live  concerte 2016 
Publicat pe 02 Iunie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram