BestMusic.ro » Voltaj » Trupa Voltaj va filma un videoclip la concertul "X"

Trupa Voltaj va filma un videoclip la concertul "X"

Trupa Voltaj va filma un videoclip la concertul "X"

Trupa Voltaj se pregateste de concertul "X", de pe 20 octombrie, Sala Polivalenta si face un anunt important: toti spectatorii care vor filma momentul piesei "A XII-A", din cadrul concertului, vor putea fi parte din urmatorul videoclip al trupei.

Este o premiera pentru baietii de la Voltaj: primul videoclip in care 'regizor' este publicul prezent la concertul "X".

Concertul, care va incepe la ora 20:00, va conduce publicul intr-un univers plin de tehnologie, efecte speciale si emotie, un concert spectaculos demn de cele mai mari scene internationale. Din setlistul concertului nu vor lipsi piese celebre, dar si piese de pe noul album "X". In seara concertului, toti cei care vor filma fragmente din momentul piesei "A XII-A" si le vor trimite la adresa de email videoclip@voltaj.ro, pot fi parte din noul videoclip Voltaj, care va fi lansat joi, 27 octombrie 2016.

Voltaj revine pe scena Salii Polivalente din Bucuresti, pe 20 octombrie 2016, ora 20:00, in cadrul concertului care incheie turneului national "X".
Mai multe stiri despre: filmari videoclipuri  concerte 2016 
Publicat pe 19 Octombrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram