BestMusic.ro » Voltaj »   Voltaj au lansat single-ul "Doar pentru ea"

  Voltaj au lansat single-ul "Doar pentru ea"

  Voltaj au lansat single-ul "Doar pentru ea"

Voltaj incheie anul 2020 cu o piesa sensibila, plina de insemnatate, iubire si devotament.

"Doar pentru ea" este titlul single-ului pe care trupa l-a pregatit pentru fani, un single manifest pentru toti cei care recunosc ca iubirea este cea care le da speranta si scoate la suprafata tot ce e mai bun din ei. Compusa de catre Voltaj, "Doar pentru ea” este o declaratie de iubire sincera pentru cea care a gasit lumina in intunericul unui suflet pustiu si a adus cu ea toata dragostea pe care un om o poate simti. Este o declaratie pentru ea, cea care l-a invatat din nou sa iubeasca, cea care l-a facut sa ii bata inima la unison cu a ei si care i-a aratat ca fericirea exista.

"Si tot ce mi-as dori, ar fi ca intr-o zi la intrebarea mea ea sa-mi raspunda DA” sunt versurile ce subliniaza dragostea pe care un barbat o poate simti pentru cea care i-a cucerit definitiv inima, dar si promisiunea ca indiferent de testele la care ii va supune destinul, acestia le vor depasi impreuna, tinandu-se de mana.Am compus piesa Doar pentru ea la o cabana de munte, unde ne-am retras toata trupa pentru o saptamana. Poate faptul ca am fost departe de jumatatile noastre ne-a inspirat sa scriem aceasta declaratie de dragoste. Intorsi la Bucuresti, am produs-o alaturi de Paul Iorga, cu care suntem la prima colaborare de acest gen si George Hora. Suntem foarte incantati de rezultat si abia asteptam sa aflam si reactia publicului", povesteste Calin Goia.
Publicat pe 17 Decembrie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram