BestMusic.ro » Voltaj »   Voltaj au lansat videoclipul pentru "Doar pentru ea"  

  Voltaj au lansat videoclipul pentru "Doar pentru ea"  

  Voltaj au lansat videoclipul pentru "Doar pentru ea"
 

Voltaj isi surprinde publicul cu unul dintre cele mai emotionante videoclipuri lansate vreodata.

Dupa ce au cucerit inimile fanilor cu "Doar pentru ea", o declaratie de dragoste pusa pe note muzicale, trupa lanseaza de Dragobete mult asteptatul videoclip al piesei.

Single-ul manifest destinat celor care recunosc ca iubirea este cea care le da speranta si scoate la suprafata tot ce e mai bun din ei este completat acum de acest clip sensibil, romantic, regizat de catre Roman Burlaca.

"Piesa 'Doar pentru ea' e o declaratie sincera de dragoste, o piesa inspirata de jumatatile noastre, in momente in care eram departe de ele. Dupa cautari indelungate, credem ca am gasit scenariul si regizorul care sa poata surprinde in imagini ce am dorit noi sa transmitem prin muzica. Suntem foarte incantati de ce a iesit, Roman Burlaca, regizorul videoclipului, intelegand foarte bine ce ne-am dorit. Si nu era un moment mai potrivit pentru lansare, decat de Dragobete! Speram sa ajunga emotia muzicii si a imaginilor la sufletul tuturor celor care vor vedea acest videoclip", marturiseste Calin Goia.
Publicat pe 25 Februarie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram