BestMusic.ro » Voltaj »   Voltaj au revenit cu noua piesa si videoclip "Om" 

  Voltaj au revenit cu noua piesa si videoclip "Om" 

 
Voltaj au revenit cu noua piesa si videoclip "Om" 

Voltaj au revenit cu o noua piesa optimista.

Voltaj lanseaza "OM”, o piesa cu versuri puternice, ce transmite un indemn social care subliniaza importana solidaritaii, iubirii i acceptarii.

"Cand am compus piesa OM nu ne gandeam ca vom trece printr-o perioada atat de dificila la momentul lansarii. Acum, mai mult ca niciodata, mesajul ei este extrem de important: indiferent de statutul social, varsta, culoare, politica sau altele, trebuie sa fim solidari, sa ramanem oameni. Speram sa va placa aceasta piesa i sa-i imbraisai mesajul”, spune Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

O coproducie Voltz Media i Cat Music, "OM” este un single compus de catre trupa.

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum "Pic, pic”, "Da vina pe Voltaj”, "i ce”, "Meci de box”, "Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In urma cu patru luni, trupa a colaborat pentru prima oara cu Loredana Groza i au lansat impreuna "Dependena mea”, o declaraie de dragoste sincera i pasionala. La finalul anului 2019, Voltaj a susinut turneul naional "Ca la 20 de ani” ce s-a incheiat la Sala Polivalenta cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 e oameni.
Publicat pe 27 Martie 2020 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram