BestMusic.ro » Voltaj »   Voltaj lanseaza „Anotimpuri”, alaturi de regretatul muzician Vali Sterian

  Voltaj lanseaza „Anotimpuri”, alaturi de regretatul muzician Vali Sterian

  Voltaj lanseaza „Anotimpuri”, alaturi de regretatul muzician Vali Sterian

Pentru prima data, Voltaj lanseaza o piesa de la inaltime! In timpul zborului Montreal - Bucuresti, toti cei care vor fi la bord vor asculta in premiera "Anotimpuri”, o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cantaret si compozitor roman de muzica folk si rock.

Produsa si reorchestrata de catre Voltaj, "Anotimpuri” este o piesa cu un mesaj puternic, despre speranta si bunatate. Desi in prezent trecem printr-o perioada dificila ce ne pune la incercare din toate punctele de vedere, iar iarna s-a napustit peste sufletele noastre, putem privi catre viitor cu credinta, stiind ca orice sezon rece are un sfarsit, iar primavara va veni numaidecat.

"Piesa 'Anotimpuri', apartinand lui Vali Sterian si refacuta de noi, e un proiect emotionant prin prisma faptului ca Oliver, tobosarul nostru, este fiul regretatului artist. Am folosit vocea lui Vali, pastrata in studio si lansam aceasta piesa intr-un moment in care consideram ca mesajul ei redevine foarte actual. In acelasi timp, videoclipul piesei este unul inedit, fiind un videoclip de animatie. Speram ca cei care vor asculta aceasta piesa sa simta aceasta emotie speciala pe care noi o simtim la fiecare ascultare", povesteste Calin Goia.
Publicat pe 08 Decembrie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram