BestMusic.ro » Voltaj »   Voltaj sarbatoreste „Din toata inima” ziua Europei cu un concert live transmis online  

  Voltaj sarbatoreste „Din toata inima” ziua Europei cu un concert live transmis online  

  Voltaj sarbatoreste „Din toata inima” ziua Europei cu un concert live transmis online
 

"Stii cate state are Uniunea Europeana? 27! Atatea minute va avea si concertul nostru” este mesajul lui Calin Goia, solistul trupei Voltaj, pentru toti cei care duc dorul unui concert, fie el si online.

Asa ca pe 9 mai la ora 19:30, Voltaj va sarbatori "Din toata inima” ziua Europei cu un concert ce va putea fi urmarit pe canalele de Social Media ale trupei, pe YouTube, dar si pe Radio Romania Actualitati. Cei care vor urmari concertul, vor asculta timp de 27 de minute cele mai frumoase piese ce i-au consacrat pe membrii trupei de-a lungul carierei si se vor putea bucura de ele chiar din propriul living.

"Ne e dor sa cantam si am considerat ca trebuie sa marcam printr-un concert ziua Europei si apartenenta noastra, a romanilor, la aceasta. E o sarbatoare a tuturor europenilor si trebuie sa o simtim ca atare, dincolo de pandemie sau tensiuni politice internationale", povesteste Calin Goia.

In urma cu trei luni, Voltaj si-a surprins publicul cu unul dintre cele mai emotionante videoclipuri lansate vreodata. Dupa ce a cucerit inimile fanilor cu "Doar pentru ea”, o declaratie de dragoste pusa pe note muzicale si o piesa inspirata de jumatatile noastre, trupa a lansat de Dragobete mult asteptatul videoclip.

In 2020, Voltaj a lansat "OM”, o piesa cu versuri puternice, ce transmite un indemn social care subliniaza importanta solidaritatii, iubirii si acceptarii. La finalul lui 2019, Voltaj a sustinut turneul national "Ca la 20 de ani” ce s-a incheiat la Sala Polivalenta cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 de oameni. De-a lungul timpului, hituri precum "Pic, pic”, "Da vina pe Voltaj”, "Si ce”, "Meci de box”, "Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube au cucerit publicul si au ajuns in sufletele fanilor.
Publicat pe 05 Mai 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram