BestMusic.ro » We Singing Colors » We Singing Colors - End of the world (videoclip neoficial)

We Singing Colors - End of the world (videoclip neoficial)


We Singing Colors lanseaza clipul neoficial al piesei "End of the world" , odata cu sfarsitul oficial al verii. Imaginile alese pentru a ilustra piesa fac parte din filmul "The straight story", regizat de David Lynch

"Odata cu clipul asta, simt ca ne-am intors putin la inceputuri, in urma cu 3 ani, atunci cand lucrurile curgeau firesc, fara bugete, fara programari de shootinguri si intalniri cu scenaristi. A fost nevoie doar de o noapte de nesomn si o potriveala cu filmul lui Lynch si asta a fost tot. De fapt, We Singing Colors asa a si pornit la drum, ca fiind o imbinare mai coerenta intre imagini, cuvinte si muzica. Prima piesa lansata a fost "Alone", de asemenea cu imagini din filmul Easy Rider" declara Andrei Hategan de la WSC.

"End of the world" a aparut pe albumul de debut al trio-ului bucurestean, "Made of wool, made of heavy metal", lansat in aprilie 2014 si a fost inregistrata, mixata si masterizata de Marius Costache la Next Dog Studio.

"Made of Wool, made of heavy metal" este un album distribuit de Bestmusic Digital Distro. Il gasiti pe Youtube, Deezer, Zonga, Spotify si iTunes.
Mai multe stiri despre: bestmusic digital distro  videoclipuri 2014  muzica 2014 
Publicat pe 23 Septembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram