BestMusic.ro » The Who » Pete Townshend si Eddie Vedder au facut echipa pentru un eveniment caritabil  

Pete Townshend si Eddie Vedder au facut echipa pentru un eveniment caritabil  


Cei doi rockeri vor participa la un eveniment caritabil pentru a aduna fonduri care vor fi destinate tinerilor care se lupta cu cancerul. "Teen Cancer America" este un program care ajuta adolescentii si tinerii adulti care sufera de aceasta boala necrutatoare.

In cadrul evenimentului din Chicago, cei doi, Townshend si Vedder vor celebra trupa The Who. "An Evening With The Who" va avea loc pe data de 14 mai la Rosemont Theatre. Cei doi se vor alatura unui supergrup de muzicieni, din care mai fac parte Simon Townshend, Zak Starkey, Pino Palladino, John Corey, Loren Gold si Frank Simes.

Banii care vor fi stransi in cadrul acestui eveniment vor veni in intampinarea eforturilor depuse pentru a-i ajuta pe acesti tineri. Cauza care este apropiata trupei The Who, care a sprijinit de-a lungul timpului fundatia Teenage Cancer Trust din Marea Britanie. Astfel ca, in 2002, Townshend si frontman-ul The Who, Roger Daltrey au infiintat Teen Cancer America in speranta ca vor aduce o parte din eforturile TCT in Statele Unite.

In luna noiembrie a anului trecut, Vedder impreuna cu alti muzicieni, inclusiv Liam Gallagher, au urcat pe scena cu Daltrey pentru un concert care a adus beneficii Teenage Cancer Trust.

Concertul de la Rosemont vine chiar in mijlocul turneului aniversar de 50 de ani al trupei The Who, care incepe in aceasta seara in America de Nord.
Mai multe stiri despre: caritate  concerte caritabile  acte caritate 
Publicat pe 15 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram