BestMusic.ro » Wild Beasts » Wild Beasts canta la Control Day Out pe 1 iunie la Arenele Romane

Wild Beasts canta la Control Day Out pe 1 iunie la Arenele Romane

Wild Beasts canta la Control Day Out pe 1 iunie la Arenele Romane

Cunoscuta trupa indie art-rock britanica Wild Beasts va concerta, in premiera in Romania, pe 1 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul Control Day Out 2, powered by TuborgSound - primul eveniment muzical important al verii! Woodkid, The Shoes si O.Children vor intregi lineup-ul acestui maraton live de sound-uri noi, pentru amatorii de entertainment de calitate.

Lansati in 2006, britanicii Wild Beasts au la activ 3 albume de studio si o nominalizare Mercury prize pentru cel de-al doilea, Two Dancers (2009). Cel mai recent disc al lor, Smother, lansat anul trecut de Domino Records, este insa cel care le-a adus succesul si recunoasterea internationala. Albumul, distribuit in Romania de A&A Records, este disponibil in librariile Carturesti.

Daca Two Dancers suna ca o aventura de o noapte, pulsand de hedonism, Smother este un album matur, intim si senzual, ce are curajul sa vorbeasca soptit, stiind cum sa cucereasca ascultatorul. "Toate formatiile bune isi schimba directia”, spun Wild Beasts, marturisindu-si deschis admiratia pentru Talk Talk, o trupa britanica a carei metamorfoza i-a inspirat. La influente se adauga Beach House, Oneohtrix Point Never si Caribou - Swim.

Wild Beasts - We Still Got the Taste Dancin' on Our Tongues

Primavara aceasta, Wild Beasts au impresionat publicul american de la prestigiosul festival Coachella, cu mixul lor unic de indie, art-rock, dream pop si shoegaze, cu falsetto-ul lui Hayden Thorpe si baritonul charismatic al lui Tom Fleming, piesele lor fiind etichetate drept "cele mai erotice compozitii din indie rock-ul actual” (San Francisco Appeal).

La Bucuresti, Wild Beasts vin cu un repertoriu reprezentativ de pe ultimele doua albume, si insotiti de Katie Harkin (ex Sky Larkin) la clape si backing vocals. Nu ratati un concert eveniment, cu una din cele mai apreciate trupe britanice ale momentului!

www.wild-beasts.co.uk

Biletele pentru Control Day Out 2 powered by TuborgSound pot fi achizitionate in avans, la pretul de 75 de lei, online pe Eventim.ro sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17). In saptamana evenimentului, pretul acestora va fi 95 de lei.

Control Day Out este un eveniment organizat de Control Club, cu sprijinul Tuborg.

Sponsori: Wizzair, Hotel Caro, Red Bull, J&B, Smirnoff. Parteneri: A&A Records, Carturesti.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Playboy, Cocor Media Channel, VICE, Shopping Report, Shopping News, Sapte Seri, Decat o revista, BeWhere, BestMusic, Metropotam, Feeder, iConcert, b365.ro, Tilllate.com, Urban.ro, Zile si nopti, Zoom, Orasul Meu, Transfer.ro, Iqads, Hypestreet si InfoMusic.
Mai multe stiri despre: festivaluri 2012 
Publicat pe 10 Mai 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu