BestMusic.ro » Wiz Khalifa » Wiz Khalifa a mai stabilit un record pe Spotify cu piesa "See You Again" (video)

Wiz Khalifa a mai stabilit un record pe Spotify cu piesa "See You Again" (video)

Wiz Khalifa a mai stabilit un record pe Spotify cu piesa "See You Again" (video)

Piesa lui Whiz Khalifa, inclusa pe coloana sonora a filmului "Fast And Furious 7" a stabilit doua recorduri pe Spotify. Pe 13 aprilie a stabilit un nou record la streaming intr-o singura zi, cu 4,2 milioane de ascultari si de asemenea a mai stabilit un alt record la streaming-ul pe durata unei saptamani in 26 de tari.

Piesa si-a castigat rapid popularitatea, in paralel cu succesul filmului.

"Acesta este unul dintre momentele speciale cand multe forte se aduna pentrua crea o piesa care rezoneaza pe plan emotional cu milioane de oameni din intreaga lume", a spus CEO-ul Atlantic Records, Craig Kallman.

"Combinatia dintre puterea ca star a lui Wiz cu introducerea lui Charlie, ca un artist si compozitor minunat, este cu adevarat magica, la care se adauga legiunea de fani a lui Paul Walker si audienta enorma a filmului. Toti cei de la Atlantic sunt incantati si recunoscatori de raspunsul primit de la utilizatorii Spotify la nivel global."

Piesa "See You Again" este extrem de emotionanta pentru fanii "Fast And Furious 7" si ajuta la comemorarea lui Paul Walker, care a decedat inainte ca filmarile peliculei sa se termine.
Mai multe stiri despre: recorduri  streaming  streaming online 
Publicat pe 16 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram