BestMusic.ro » Wyclef Jean » Wyclef Jean a strans cadavre de pe strazile din Haiti

Wyclef Jean a strans cadavre de pe strazile din Haiti


Cantaretul Wyclef Jean s-a alaturat militarilor si voluntarilor care lucreaza zi si noapte pentru a-i ajuta pe sinistratii cutremurului din Haiti.

Jean, originar din aceasta tara, a adunat cadavrele de pe strazi si le-a incarcat in camioane, intrucat morgile nu fac fata numarului mare de morti.

`Am strans cadavre, pentru ca morgile nu le mai primesc. Le-am adunat la propriu... unele sunt identificate si incarcate in camioane, apoi duse la cimitire (n.r. gropi comune). Intregul Porte-au-Prince incepe sa miroasa a cadavru, pentru ca la fiecare doua blocuri peste asta dai`, a declarat artistul.

Mai mult, Wyclef Jean a strans donatii in valoare de aproximativ 2 milioane de dolari, facand apel la oameni prin intermediul Twitter-ului, iar pe 22 ianuarie va organiza un teledon la care s-au alaturat, printre altii, actorul George Clooney si Akon.

Din pacate, scopul banilor adunati pana acum de Wyclef Jean este pus la indoiala de anumite persoane.

Acestea sustin ca artistul foloseste donatiile depuse in contul organizatiei Yele Haiti Foundation in scopuri personale.

`Legatura mea cu Haiti este unica si eterna. Mi-e imposibil sa inteleg atacurile recente la caracterul meu si la integritatea fundatiei mele, Yele Haiti. Faptul ca aceste acuzatii vin in momentul in care noi ne mobilizam pentru a infrunta cea mai mare tragedie din istoria Haiti-ului nu face altceva decat sa ma uimeasca si mai mult`, a conchis Wyclef Jean.

Un cutremur cu magnitudine 7 a clatinat insula Haiti marti, 12 ianuarie. Pana acum se estimeaza ca numarul mortilor se ridica la 40-50.000.
Mai multe stiri despre: Wyclef Jean  victime  cutremur  haiti 
Publicat pe 18 Ianuarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram