BestMusic.ro » Wyclef Jean » Wyclef Jean candideaza la presedintia Haiti?

Wyclef Jean candideaza la presedintia Haiti?


Cantaretul Wyclef Jean se gandeste sa candideze la presedintia statului Haiti, dar inca nu este hotarat daca vrea sa stea cinci ani in fruntea unei natiuni devastate de cutremurul din ianuarie.

Intr-un email trimis presei de catre familia artistului, se mentioneaza ca acesta este foarte legat de pamanturile natale si ca este cel mai mare sustinator al Haiti-ului.

`Legatura lui Wyclef cu tara natala este fara margini. El va ramane cel mai mare sustinator al tarii sale, indiferent daca va face parte sau nu din conducerea viitoare. Cand decizia va fi luata, presa va fi anuntata imediat.

Familia Jean.

Purtatorul de cuvant al lui Wyclef Jean a confirmat autenticitatea mesajului.

Intr-un interviu recent, Jean a precizat ca vrea sa se implice in alegerile prezidentiale care vor avea loc pe 28 noiembrie, dar nu neaparat din postura de candidat.

`Daca am intentii politice? Momentan nu. Ceea ce vreau in acest moment este o miscare... vreau sa incurajez populatia tanara sa iasa la vot`.

Wyclef Jean mai are timp sa se gandeasca la candidatura pana pe 7 august, cand toti cei care vor sa ocupe functia de Presedinte trebuie sa-si anunte intentiile.

In ultimii ani, Wyclef Jean si-a ajutat financiar tara prin intermediul fundatiei Yele Haiti Foundation.
Mai multe stiri despre: Presedinte  haiti  wyclf jean 
Publicat pe 27 Iulie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram