BestMusic.ro » X Factor » Adina Raducan are Factorul X! 

Adina Raducan are Factorul X! 

Adina Raducan are Factorul X! 

Pentru prima data dupa patru sezoane o voce feminina castiga finala X Factor. Adina Rducan este adolescenta de 16 ani, singura concurenta din grupa "sub 20 de ani" a lui Horia Brenciu, care a castigat finala X Factor, sezonul 4. Tanara din Buzau a castigat pe langa trofeul X Factor, suma de 100.000 de euro.

Cei patru finalisti Alessio Paddeu, Alexandra Crisan, trupa 69 si Adina Raducan au oferit publicului prezent in sala si telespectatorilor un show spectaculos si foarte emotionant. Dupa ce Alessio Paddeu si trupa 69, concurentii din grupa Deliei au fost eliminati in urma voturilor publicului, in ultima faza a finalei s-au "duelat" Alexandra Crisan, concurenta lui Stefan Banica Jr. si Adina Teodora Raducan, concurenta lui Horia Brenciu. Cea din urma, a primit cele mai multe voturi din partea publicului si a castigat finala.

Adina este o adolescenta obisnuita cu lumina reflectoarelor. Cand inca nu implinise patru ani ea deja incepuse sa cante. A participat la zeci de concursuri si festivaluri cum ar fi "Mamaia Copiilor", "Vreau sa fiu vedeta", "M-a facut mama artist", Ploaia Stelutelor". Ea a fost remarcata inca de acum cinci de Horia Brenciu care a invitat-o sa cante cu el pe scena Salii Palatului.

In finala X Factor cel mai emotionant si sensibil moment a fost de departe acela al duetului Adinei cu mentorul ei Horia Brenciu. Cei doi au interpretat melodia regretatei Malina Olinescu, "Mi-e dor de tine". In timpul piesei, pe monitoare au rulat fotgrafii ale unor artisti care au plecat dintre noi precum Madalina Manole, Gheorghe Dinica, Florian Pitis, Mihaela Runceanu, Serban Georgescu sau Malina Olinescu.

Emotia momentului l-a coplesit pe Horia care a cantat tot timpul cu lacrimi in voce. In incercarea de a-si inabusi suspinele si lacrimile, a lasat-o pe Adina sa cante singura. Vedeti intregul moment mai jos. Enjoy!
Mai multe stiri despre: concurenti x factor  finala x factor 
Publicat pe 29 Decembrie 2014 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu