BestMusic.ro » X Factor » Cheloo a facut prima victima la X Factor: “Hai, vreau sa il fluierati toti! Vreau sa fie huiduit!"

Cheloo a facut prima victima la X Factor: “Hai, vreau sa il fluierati toti! Vreau sa fie huiduit!"

Cheloo a facut prima victima la X Factor: “Hai, vreau sa il fluierati toti! Vreau sa fie huiduit!"

Auditiile X Factor au inceput astazi la Cluj-Napoca, unde Cheloo, cel mai controversat membru al juriului, a facut prima victima. Se pare ca membrul trupei Parazitii nu va face compromisuri in ceea ce priveste concurentii, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Cel de-al treilea concurent X Factor a surprins putin juriul cand a intrat pe scena…acesta face culturism de performanta de ceva vreme si a participat la mai multe campionate si concursuri internationale. Din cauza unui accident din copilarie, cand i s-au lipit corzile vocale, el nu a mai putut sa isi foloseasca talentul nativ pana acum doua luni, cand medicii i-au dat vestea cea buna. Imediat, s-a hotarat: "Voi merge la X Factor!”

Dupa ce s-a straduit sa impresioneze juriul cu vocea si carisma sa (nu numai cu abdomenul "six pack”), Cheloo a parut pesimist si nu a tinut cont de parerile celorlalti membrii ai juriului.

"Hai, vreau sa il fluierati toti!!! Vreau sa fie huiduit!!! Reactia lui conteaza”, a spus hotarat Cheloo, care spera sa il intimideze pe tanar. Insa el a ramas in picioare si a zambit. Si, cel mai important, a mers mai departe!

xfactor.a1.ro
Mai multe stiri despre: auditii x factor  juriu x factor 
Publicat pe 25 Iulie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu