BestMusic.ro » X Factor » Cheloo, inlocuit de Stefan Banica in juriul X Factor?

Cheloo, inlocuit de Stefan Banica in juriul X Factor?

Cheloo, inlocuit de Stefan Banica in juriul X Factor?

Dupa doua sezoane in care a fost cel mai acid si ferm jurat X Factor, Antena 1 se desparte de Cheloo si il inlocuieste cu Stefan Banica, potrivit unor surse ”100% sigure” anunta Wowbiz.

UPDATE: Este oficial, Stefan Banica este noul jurat X Factor. Vezi inregistrarea interviului de la Observator (video)

Astfel, juriul cel de-al patrulea sezon X Factor, ce va incepe in toamna, o va mai avea in continuare in componenta doar pe Delia, Dan Bittman renuntand in urma cu cateva luni la contractul cu Antena 1. Acesta a fost inlocuit, se pare, cu Horia Brenciu, insa postul nu a confirmat momentan informatia.

Cheloo, care a si castigat unul dintre sezoane alaturi de Tudor Turcu, a fost si cauza unul scandal urias anul trecut, in urma unor afirmatii considerate homofobe la adresa lui Paolo Lagana, iar revenirea sa ca jurat a fost considerata incerta inca de atunci.

Preselectiile pentru sezonul 4 X Factor incep pe 24 mai la Craiova, asa ca un comunicat oficial Antena 1 este asteptat in perioada urmatoare. Daca schimbarea va fi confirmata, vom avea ocazia sa-l vedem pe Stefan Banica in calitate de jurat pentru prima data, dupa ce multi ani a prezentat "Dansez Pentru Tine".
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  juriu x factor 
Publicat pe 14 Mai 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram