BestMusic.ro » X Factor » Iata-l pe primul concurent inscris la X Factor!

Iata-l pe primul concurent inscris la X Factor!


Auditiile X Factor au inceput in aceasta dimineata la Craiova. Sute de olteni s-au strans langa Universitatea din Craiova inca de la primele ore ale diminetii pentru a demonstra ca stiu sa faca show la puterea X si a intra in cursa pentru fabulosul premiu in valoare de 200.000 de euro. Cel mai determinat concurent a ajuns la locul de intalnire inca de azi noapte.

Drumul spre celebritate al urmatorului super star al Romaniei poate incepe astazi la Craiova. Caravana X Factor a pornit in cautarea romanului care poate arata unei tari intregi ca are voce, charisma, stie sa faca show si sa transmita emotie. Cel mai harnic a fost Robert, un tanar din Bumbesti Jiu care a ajuns la Universitatea din Craiova inca de la ora 03.20 pentru a fi sigur ca isi indeplineste visul. Tanarul este primul concurent al acestui sezon si a venit la auditiile din Craiova singur.

"Am ajuns aici azinoapte, la 3.20. Am venit singur, dar toata lumea de acasa m-a incurajat sa vin. Am urmarit editie de editie primul sezon”, a povestit Robert. Intrebat daca e de parere ca are factorul X, baiatul a raspuns cu modestie ca ramane de vazut. Robert intentioneaza sa impresioneze la X Factor cantand melodii de dragoste.

Robert este doar primul din sutele de concurenti care au venit la auditiile din Craiova. Printre ei se poate numara urmatorul super star al Romaniei, insa cautarile vor continua luni la Sibiu. Auditiile X Factor din Craiova se desfasoara cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al Consiliului Local Municipal.

In acest an, caravana X Factor va trece prin sase orase. Dupa Craiova, urmeaza pe lista opririlor Sibiul, pe 18 iunie, Timisoara pe 21 iunie, Cluj, pe 24 iunie, Iasi, pe 27 iunie si Bucuresti, pe 1 iulie.

Programul complet al auditiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: http://www.facebook.com/xfactor.romania.

In aceasta toamna Antena 1 aduce un nou sezon X Factor. In 2011, X Factor Romania nu a fost doar o desfasurare incredibila de forte, ci si show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din tara noastra: 200.000 de euro. X Factor le ofera romanilor talentati, care au voce, prezenta scenica, curajul de a se face remarcati, puterea de a transmite emotie si a face show pe scena, oportunitatea de a-si schimba vietile, dar si un substantial premiu.
Mai multe stiri despre: auditii x factor  concurenti x factor 
Publicat pe 15 Iunie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram