BestMusic.ro » X Factor » Dan Bittman: Nu as mai vrea in niciun juriu

Dan Bittman: Nu as mai vrea in niciun juriu

Dan Bittman: Nu as mai vrea in niciun juriu

Dan Bittman, despre care v-am anuntat saptamana trecuta ca nu va mai face parte din juriul urmatorului sezon X Factor, a comentat in exclusivitate pentru ziarul Ring plecarea sa din trustul Intact. Solistul Holograf a declarat ca nu a fost vorba de o concediere, ci contractul a expirat in luna decembrie, iar o pozitie in juriul unei emisiuni nu il face sa se simta confortabil. Artistul nu exclude revenirea sa in televiziune pe un post de moderator, insa nu a fost ofertat de nimeni in acest sens.

"In juriul unei emisiuni nu ma simt in largul meu. Nu as mai vrea in niciun juriu. Nu stiu daca e oportun sa mai fac o emisiune, dar daca voi fi solicitat de alte televiziuni, sau chiar de Antena, nu voi refuza. Nu ne-am despartit certati, e normal ce s-a intamplat. Ei stiu mai bine ce e mai potrivit pentru ei" a declarat Dan Bittman, adaugand ca nu comenteaza posibila inlocuire a sa cu Horia Brenciu, proaspat revenit la Antene: "e foarte bine! Nu comentez deciziile unui trust, ei stiu mai bine ce urmaresc".

Preselectiile pentru sezonul 4 X Factor incep in luna mai. Singurul jurat care ramane oficial in format este Delia, care nu va mai face parte, insa, si din juriul Te Cunosc de Undeva.
Mai multe stiri despre: juriu x factor  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 19 Martie 2014 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/