BestMusic.ro » X Factor » Finalisti X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean. Cine castiga? (poll)

Finalisti X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean. Cine castiga? (poll)


Duminica seara s-au decis cei patru finalisti X Factor. Pe scena au urcat cinci concurenti, dintre care doi au plecat acasa: Dragos Udila votat de public si RED alese de juriu. In finala merg doi concurenti din echipa lui Cheloo: Tudor Turcu si Natalia Selegean si Ioana Anutadin echipa lui Dan Bittman.

Update 2: Tudor Turcu - castigator X Factor, sezonul 2, 2012!

Update: vezi aici cum au cantat Tudor Turcu, Natalia Selegean si Ioana Anuta in finala

Primul concurent salvat de catre public si trimis direct in finala X Factor a fost Tudor Turcu, urmat de Ioana Anuta din echipa lui Dan Bittman.

Tudor Turcu a cantat in semifinala piesele "Dincolo de nori" - Holograf si "Don't let the sun go down on me" - Elton John & George Michael.

Ioana Anuta a cantat in semifinala "Epilog" - Vama Veche si "Lady Marmalade" - Christina Aguilera, Pink, Mya & Lil' Kim.

Cele mai putine voturi din partea publicului le-a primit Dragos Udila, care a plecat direct acasa.

La duel au intrat Natalia Selegean din echipa lui Cheloo si fetele de RED din echipa Deliei. Cheloo a spus ca si Nati si RED canta foarte bine, dar evident ca si-a salvat propria concurenta. Delia si-a salvat si ea trupa, iar decizia a stat in mainile lui Dan Bittman care a glumit ca pot merge toate fetele mai departe daca formeaza un grup. Intr-un final, a ales-o pentru finala pe Natalia Selegean, pentru ca i s-a parut mai convingatoare.

Asadar, cei trei finalisti X Factor sunt Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean.

Vezi aici cum au cantat cei cinci concurenti in semifinala (video)

Voteaza in poll cine vrei sa castige finala X Factor si zi-ne cum ti s-a parut eliminarea lui Dragos Udila si a fetelor de la RED.

Cine vrei sa castige X Factor?

Tudor Turcu

Natalia Selegean

Ioana Anuta

Mai multe stiri despre: finalisti x factor 
Publicat pe 16 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram