BestMusic.ro » X Factor » Florin Ristei a castigat X Factor (video)

Florin Ristei a castigat X Factor (video)

Florin Ristei a castigat X Factor (video)

Florin Ristei a castigat cel de-al treilea sezon X Factor Romania, dupa o finala in care batalia s-a dat intre el si Alex Mataev, ambii aflati in echipa Deliei.

Florin Ristei a plecat acasa cu 120,000 de euro dupa ce i-a invins pe Alex Mataev, Madalina Lefter si Bogdan Bratis. In finala, el a cantat trei piese, dintre care una in duet cu Delia.

>>> Vezi toate momentele din finala X Factor

"Cu siguranta au fost si momente in care am simtit ca nu mai pot si nu mai vreau (...) trebuie sa-i multumesc si lui Alex Mataev ca a ridicat concurenta" a spus Florin Ristei dupa anuntarea deciziei publicului si a cantat "Fairtale" a lui Alexander Rybak, pe care a cantat-o si intr-una din galele live.

Florin Ristei s-a prezentat la auditiile X Factor cu piesa "Grace Kelly" a lui Mika si inca de atunci juratii l-au vazut ca pe un potential castigator. Dupa ce ajuns in echipa Deliei si a trecut de bootcamp, solistul trupei Freestay a cantat in galele live urmatoarele piese: "Locked Out of Heaven" - Bruno Mars, "De-ai fi tu salcie la mal" - Mihaela Mihai, "Don't Stop Me Now" - Queen, "Somebody That I Ued To Know" - Gotye si "Fairytale" - Alexander Rybak.

Cum vi se pare rezultatul finalei X Factor? L-ati sustinut pe Florin Ristei?

Florin Ristei - castigator X Factor sezonul 3 (video)

Florin Ristei - Bed of Roses @ finala X Factor (video)
Mai multe stiri despre: finala x factor  castigator x factor  x factor sezonul trei 
Publicat pe 23 Decembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu