BestMusic.ro » X Factor » Florin Ristei a castigat X Factor (video)

Florin Ristei a castigat X Factor (video)


Florin Ristei a castigat cel de-al treilea sezon X Factor Romania, dupa o finala in care batalia s-a dat intre el si Alex Mataev, ambii aflati in echipa Deliei.

Florin Ristei a plecat acasa cu 120,000 de euro dupa ce i-a invins pe Alex Mataev, Madalina Lefter si Bogdan Bratis. In finala, el a cantat trei piese, dintre care una in duet cu Delia.

>>> Vezi toate momentele din finala X Factor

"Cu siguranta au fost si momente in care am simtit ca nu mai pot si nu mai vreau (...) trebuie sa-i multumesc si lui Alex Mataev ca a ridicat concurenta" a spus Florin Ristei dupa anuntarea deciziei publicului si a cantat "Fairtale" a lui Alexander Rybak, pe care a cantat-o si intr-una din galele live.

Florin Ristei s-a prezentat la auditiile X Factor cu piesa "Grace Kelly" a lui Mika si inca de atunci juratii l-au vazut ca pe un potential castigator. Dupa ce ajuns in echipa Deliei si a trecut de bootcamp, solistul trupei Freestay a cantat in galele live urmatoarele piese: "Locked Out of Heaven" - Bruno Mars, "De-ai fi tu salcie la mal" - Mihaela Mihai, "Don't Stop Me Now" - Queen, "Somebody That I Ued To Know" - Gotye si "Fairytale" - Alexander Rybak.

Cum vi se pare rezultatul finalei X Factor? L-ati sustinut pe Florin Ristei?

Florin Ristei - castigator X Factor sezonul 3 (video)

Florin Ristei - Bed of Roses @ finala X Factor (video)
Mai multe stiri despre: finala x factor  castigator x factor  x factor sezonul trei 
Publicat pe 23 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram