BestMusic.ro » X Factor » Noul juriu X Factor, primele declaratii despre sezonul 4 (video)

Noul juriu X Factor, primele declaratii despre sezonul 4 (video)

Noul juriu X Factor, primele declaratii despre sezonul 4 (video)

Delia, Stefan Banica si Horia Brenciu au aparut luni seara, in premiera, la Observatorul orei 19, pentru a vorbi despre noua formula a juriului X Factor, pe care Brenciu il numeste "cel mai titrat din tara".

Al patrulea sezon X Factor se desfasoara sub sloganul "Mai mult decat voce", iar fiecare dintre cei trei jurati a dezvaluit in primul interviu impreuna ce cauta in fiecare participant la preselectii: "Nu trebuie sa gasim doar o voce, noi trebuie sa gasim acel om care are o chimie, fizica, matematica, istorie, georgrafie, adica X Factor” a declarat Horia Brenciu, ce se pregateste deja sa selecteze concurenti pentru show-ul sau de la Romexpo.

"In ultimii ani au existat sau exista foarte multe emisiuni-concurs si s-a creat aceasta falsa impresie ca suntem o tara de dansatori si cantareti. Nu este chiar asa, eu o sa votez un artist" a completat Stefan Banica.

Preselectiile pentru sezonul 4 X Factor sunt in plina desfasurare, dupa cum urmeaza: 26 mai - Sibiu (Hotel Apollo Hermannstadt), 28 mai - Arad (Hotel Phoenix), 30 mai - Cluj Napoca (Hotel Univers T), 2 iunie - Iasi (Mall Palas), 5 iunie - Galati (Hotel Faleza By Vega), 8 iunie - Bucuresti (Palatul National al Copiilor).
Mai multe stiri despre: juriu x factor  x factor sezonul 4  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 27 Mai 2014 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/