BestMusic.ro » X Factor » Trupa Refresh, eliminata de la X Factor

Trupa Refresh, eliminata de la X Factor


Dupa Cristian Parmac, Extreme si Ovidiu Nae, a venit randul trupei Refresh sa paraseasca X Factor. Cornel si Andrei nu i-au impresionat pe cei de acasa si nu au primit suficiente voturi pentru a fi salvati. Nici juriul nu i-a mai salvat, astfel ca saptamana viitoare, Refresh va urmari X Factor din public.

Baietii au picat la duel si saptamana trecuta. Atunci, Adi Sina i-a salvat, in defavoarea lui Ovidiu Nae, insa de aceasta data mentorul a preferat sa o trimita mai departe in concurs pe Antonia Filip.

Adi le-a reprosat baietilor de la Refresh ca au falsat si ca ar trebui sa cante si altceva decat balade. In schimb, pe Antonia a laudat-o si i-a dat sansa de a demonstra ca poate castiga concursul si ca poate vinde singleuri. T

rupa Refresh a interpretat balada ''Right Here'', a lui Richard Marx, iar Antonia a cantat ''Rehab'', de la Amy Winehouse.

Refresh inseamna Puscasu Cornel (26 de ani, redactor muzical, Vaslui) si Ungurianu Andrei (26 de ani, Vaslui, director de vanzari).
Mai multe stiri despre: finalisti x factor 
Publicat pe 21 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram