BestMusic.ro » X Factor » Tudor Turcu a castigat X Factor! (video)

Tudor Turcu a castigat X Factor! (video)


Cel de-al doilea sezon X Factor Romania si-a ales castigatorul. Tudor Turcu este cel care a plecat duminica seara acasa cu 200,000 de euro si un contract de productie si management cu Cat Music Romania. In finala, Tudor s-a luptat cu Ioana Anuta si Natalia Selegean.

Vezi aici prestatiile concurentilor din finala X Factor

"Va promit ca nu veti mai avea liniste de-acum inainte pe nicio scena din Romania" au fost cuvintele lui Tudor Turcu dupa ce a fost desemnat castigator X Factor.

"Imi doresc sa fac o mini-scoala privata pentru pictori si solisti" a mai adaugat Tudor, intrebat ce va face cu premiul.

Si Ioana Anuta, clasata pe locul doi, a avut parte de o surpriza. Solistul Jorge a invitat-o oficial, dupa anuntarea rezultatului, ca este invitata sa participe la cel de-al treilea sezon Te Cunosc De Undeva.

Tudor Turcu are 30 de ani si este din Medias. La auditiile X Factor a cantat "Feels Like Making Love" si a obtinut trei de "DA" (vezi aici momentul si reactia juriului). In galele live, Tudor Turcu a cantat, pe rand, piesele: How You Remind Me - Nickelback, Here Without You Baby - Three Doors Down, Are You gonna Go My Way - Lenny Kravitz, Nunta - Phoenix, Jailhouse Rock - Elvis Presley, Black Or White - Michael Jackson, Dincolo de nori - Holograf si Don't Let The Sun Go Down On Me.

Cum ti se pare decizia publicului din finala X Factor? Iti doreai ca Tudor Turcu sa castige X Factor? Care a fost cel mai bun moment al sau din concurs?

Tudor Turcu - castigator X Factor 2012 (video)
Mai multe stiri despre: finalisti x factor  concurenti x factor  castigator x factor 
Publicat pe 24 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram