BestMusic.ro » X Factor » X Factor: Dupa Pisy, Cocoon Kills lanseaza Selfie (video)

X Factor: Dupa Pisy, Cocoon Kills lanseaza Selfie (video)

X Factor: Dupa Pisy, Cocoon Kills lanseaza Selfie (video)

Producatorii X Factor si-au propus sa-si doboare propriul record de vizualizari, obtinut cu momentul lui Cocoon Kills cu "Pisy" de la auditiile pentru sezonul 3, cu o noua piesa a rapperului. Acesta a fost invitat in noul sezon sa prezinte noua sa piesa, "Selfie", in care acesta le ironizeaza pe pitipoancele cu machiaj de speriat si iubiti in etate atarnati de gat.

"Femeia cu barba face show, o fi bine? / Daca "DA" ori esti tu ca ea, ori el ca tine, in fine / Daca nu-i Halloween-ul nu-i nevoie de deranj / Chiar nu trebuie sa ne sperii cu noul tau machiaj / Sau poze de la dresaj / Iubitu' atarnat de gat / Pare bolnav, dar stim ca va iubiti mult / Va potriviti, serios, traiti periculos / Un fel de Lady Gaga vs. Iisus Hristos!" sunt o parte din versurile noii piese Cocoon Kills, cu care rapperul vrea sa redevina viral pe Youtube.

"Mi se pare cel mai bun rapper pe care l-am vazut la X Factor sezonul acesta" a declarat Stefan Banica, in timp ce Delia s-a ridicat de pe scaun si a inceput sa danseze pe "Selfie".

Cocoon Kills - Selfie @ X Factor (video)
Mai multe stiri despre: auditii x factor  x factor sezonul 4 
Publicat pe 28 Octombrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu