BestMusic.ro » X Factor » X Factor - finala: Natalia Selegean, eliminata. Tudor Turcu si Ioana Anuta se bat pentru titlu.

X Factor - finala: Natalia Selegean, eliminata. Tudor Turcu si Ioana Anuta se bat pentru titlu.


Natalia Selegean este prima concurenta eliminata in finala X Factor, ce se desfasoara in doua etape. Competitia pentru trofeu se da in continuare intre Tudor Turcu si Ioana Anuta. Sa vedem cine castiga!

Update: Tudor Turcu a castigat X Factor!

Tudor Turcu si Ioana Anuta, unul din echipa lui Cheloo, altul din echipa lui Dan Bittman, mai au de interpretat fiecare cate o piesa, dupa care se va da din nou "Start Vot".

Inainte de a parasi competitia si a lua un loc in public pentru a urmari in continuare finala, Natalia Selegean a tinut sa multumeasca, cu lacrimi in ochi, familiei, prietenilor si echipei de productie. Concurenta a interpretat in finala doua piese: "I Need A Hero" a lui Bonnie Tyler si "Hallelujah" in duet cu Elena Gheorge. Vezi aici ambele momente.

In final, Natalia a incheiat cantand colindul "Silent Night". Ioan Man, colegul si prietenul sau, a fost surprins pe parcursul intregului moment plangand.

X Factor - finala: vezi prestatiile concurentilor (video)
Mai multe stiri despre: finalisti x factor  concurenti x factor 
Publicat pe 23 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram