BestMusic.ro » X Factor » X Factor: modificare de regulament in etapa bootcamp

X Factor: modificare de regulament in etapa bootcamp

X Factor: modificare de regulament in etapa bootcamp

Bootcamp-ul celui de-al patrulea sezon X Factor vine anul acesta cu o mofificare de regulament, anunta Antena 1, desfasurandu-se in doua etape: scaunele si duelurile.

Peste 5000 de concurenti s-au inscris anul acesta in concurs, dintre acestia peste 400 ajungand in fata juriului. Aproape 150 de persoane au primit viza pentru etapa urmatoare, urmand ca pe lista scurta a juratilor sa ajunga maxim 14 concurenti pentru fiecare categorie a concursului: 14-20 de ani, Peste 20 de ani si Grupuri.

Pentru a tria concurentii, anul acesta etapa bootcamp-ului se desfasoare astfel: In etapa Scaunelor, concurentii din fiecare categorie vor interpreta cate o piesa in fata juriului si a publicului, acompaniati doar de un pian, urmand ca mentorul sau sa decida daca acestia vor fi sau nu asezati pe unul dintre cele sase scaune albe din fiecare categorie. Asezarea pe scaun inseamna salvarea acelui concurrent, insa decizia ii va apartine juratului pana la final, acesta avand dreptul de a ridica oricand un concurent pentru a-i oferi locul altuia.

In aceasta etapa, doar juratul indrumator are drept de decizie cu privire la salvarea concurentilor, colegii sai fiindu-i doar consultanti. La finalul acestei faze vor exista cate sase concurenti din fiecare categorie care vor merge in etapa urmatoare, a Duelurilor.

In aceasta etapa, vor exista cate trei dueluri pentru fiecare categorie, mentorul fiind si de aceasta data cel care va lua decizia finala. La finalul acestei etape, vor primi pasaport direct catre galele live ale show-ului noua norocosi.

Ce parere aveti despre aceste modificari de regulament?
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  x factor sezonul 4 
Publicat pe 18 Noiembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram