BestMusic.ro » X Factor » X Factor: Sergiu Braga a starnit ropote de aplauze cu Nessun Dorma (video)

X Factor: Sergiu Braga a starnit ropote de aplauze cu Nessun Dorma (video)

X Factor: Sergiu Braga a starnit ropote de aplauze cu Nessun Dorma (video)

Sergiu Braga, un concurent venit din Republica Moldova, a starnit ropote de aplauze cu interpretarea ariei Nessun Dorma in prima editie a celui de-al patrulea sezon. Solistul are antecedente muzicale si dincolo de Prut, fiind finalist al show-ului Moldova are talent.

Sergiu Braga, care l-a determinat pe Stefan Banica sa arunce cu scaunul de la masa juriului, ascunde o poveste de viata incredibila. La doar 25 de ani, acesta a trait cat pentru doua vieti. A marturisit ca a venit la X Factor, tocmai din Chisinau, pentru a cuceri o fata, de care este indragostit pana peste cap. I-a cucerit pe jurati inca de la aparitia sa pe scena super show-ului, cu atitudinea sa. Cu un fizic impunator, Sergiu a fost desemnat de showmanul Horia Brenciu drept cel mai inalt concurent de la X Factor din toamna anului 2014.

Pasionat de motoare si, mai ales, de cascadorii cu motocicleta, Sergiu a suferit in urma cu trei ani un grav accident de motocicleta, la peste 200 km/h, in urma caruia a stat in coma sase zile si mai bine de o jumatate de an la Spitalul de Urgenta. A suferit multiple fracturi, avand si acum un picior paralizat de la genunchi in jos. Desi a suferit foarte mult si a scapat cu viata doar printr-o minune, Sergiu marturiseste ca primul lucru pe care l-a facut cand a iesit din spital a fost sa isi cumpere o alta motocicleta, mai puternica.

Sergiu le-a marturisit juratilor ca s-a apucat de cantat de curand, mai exact cand era in spital, din cauza durerilor puternice. "Am urlat intr-atat de tare, incat m-au incurajat sa incerc sa vad daca nu pot lua si niste note”, le-a povestit el juratilor. In momentul in care a inceput sa cante aria Nessun Dorma, atat juratii, cat si publicul din sala au ramas pur si simplu fara rasuflare.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  concurenti x factor  x factor sezonul 4 
Publicat pe 20 Septembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu