BestMusic.ro » X Factor » X Factor: sezonul 4, din 19 septembrie. Ce jurat vrei sa castige?

X Factor: sezonul 4, din 19 septembrie. Ce jurat vrei sa castige?

X Factor: sezonul 4, din 19 septembrie. Ce jurat vrei sa castige?

Cel de-al patrulea sezon X Factor revine din 19 septembrie, de la 20:30, la Antena 1 sub sloganul "Mai mult decat voce”. Delia Matache, Horia Brenciu siStefan Banica Jr. incep spectacolul cautarii. Cei trei vor da verdictul in privinta calificarilor concurentilor in etapele urmatoare, in lupta pentru marele premiu, in valoare de 100.000 de euro, insa, ca in fiecare an, decizia finala va apartine publicului.

Ce spun cei trei despre noul sezon X Factor?

Delia: "X Factor este foarte dur anul acesta si nu pentru ca am fi noi duri, ci pentru ca in acest sezon concurenta e mai dura ca oricand. Spectacolul cautarii nu trebuie ratat sub nicio forma, asa ca din toamna stati cu ochii pe noi pentru a trai impreuna cele mai intense momente si cele mai puternice emotii: tensiune, suspans, bucurie, drama, euforie, energie; le-am simtit pe toate, pe propria piele, si va invitam sa va bucurati de ele”.

"Ma comport cu ei ca si cand ar fi copiii mei. Ce asteapta spectatorii mei de la mine, asta le cer si eu concurentilor de la X Factor. Sa faca lumea sa aplaude, sa emotioneze publicul, sa nu lase indiferent pe nimeni, pe scurt… sa faca spectacol. Functioneaza acelasi principiu” spune Horia Brenciu despre concurentii primului sezon la care ia parte.

Stefan Banica, aflat si el pentru prima data in juriul X Factor: "Eu sunt un perfectionist, exigent in profesia mea, asa cum am fost tot timpul, si nu cred ca ma voi schimba. Imi doresc in mod real sa gasesc un talent adevarat, care sa faca performanta la X Factor si care sa porneasca o cariera in muzica, nu doar sa participe la un concurs. Nu vreau sa fiu neaparat "lupul cel rau” sau "the bad guy”, asa cum exista in tipologia juratilor la astfel de concursuri, ci sunt eu insumi, cu exigentele si asteptarile mele in ceea ce-i priveste pe concurenti.

Nu am venit la X Factor ca sa ma incadrez intr-o anumita tipologie de jurat. Dar, indiferent de deciziile mele, ii respect pe toti concurentii si ii tratez cu aceeasi seriozitate, pentru ca altfel nu m-as respecta pe mine insumi. E posibil ca deciziile mele sau ale colegilor mei din juriu sa-i nemultumeasca pe unii, dar atata timp cat este un concurs, cu un singur castigator, vor exista si controverse.”

Ce jurat vrei sa castige sezonul 4?

Delia

Stefan Banica

Horia Brenciu


Sursa

Mai multe stiri despre: emisuni tv  x factor sezonul 4 
Publicat pe 22 August 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram