BestMusic.ro » X Factor » X Factor SUA, anulat

X Factor SUA, anulat

X Factor SUA, anulat

Fox a anuntat oficial ca show-ul X Factor SUA a fost anulat dupa trei sezoane in care nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor create de editia originala din UK, dar si dupa ce Simon Cowell a anuntat ca paraseste juriul pentru a se intoarce la editia britanica.

"Din pacate, nu exista X Factor fara Simon Cowell, dar intelegem si il sprijinim in decizia de a se concentra pe formatul international si pe viata personala" a declarat Kevin Reilly, chairman of entertainment la Fox.

Varianta britanica a show-ului X Factor nu a excelat la audiente, avand o puternica competitie din partea Amercian Idol si, mai nou, The Voice, si nici nu a reusit sa lanseze superstaruri precum editia britanica, unde castigatori ca James Arthur, Little Mix si Leona Lewis au debutat. Cel mai bun exemplu ramane insa One Direction, ce au incheiat concursul pe pozitia a treia, iar astazi sunt printre cei mai bogati artisti britanici.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  x factor sua 
Publicat pe 10 Februarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram