BestMusic.ro » X Factor » X Factor SUA si-a ales castigatorul: Tate Stevens (video)

X Factor SUA si-a ales castigatorul: Tate Stevens (video)

X Factor SUA si-a ales castigatorul: Tate Stevens (video)

Al doilea sezon al show-ului X Factor SUA si-a ales castigatorul si nu, nu e Carly Rose Sonenclaire, pustoaica de 13 ani pe care am sustinut-o si v-am prezentat-o la inceputul emisiunii, ci Tate Stevens, un artist de country in varsta de 37 de ani, al carui mentor a fost mogulul L.A. Reid. Concurentul a plecat acasa cu un premiu constant intr-un contract de cinci milioane de dolari cu Syco Music si Epic Records. Hai sa vedem cateva momente din evolutia sa de la auditii pana la finala.

Tate s-a prezentat la auditiile din Kansas City, unde a cantat "Anything Goes" a lui Randy Houser, ridicand sala in picioare si dandu-i pe spate pe jurati. Intrebat la momentul respectiv i-a cucerit pe jurati si cu simtul umorului, declarand ca daca ar castiga premiul ar da o petrecere uriasa, dar a recunoscut ca sotia sa e cea care decide oricum.

Tate Stevens - Anything Goes (auditii X Factor SUA)

Dupa momentul incununat de succes de la auditii, Tate Stevens a trecut prin bootcamp si judges home visit cu usurinta, ajungand printre cei patru din echipa lui L.A. Reid in etapa live-urilor. In aceasta etapa, solistul a cantatdoua piese de la Bon Jovi - "Wanted Dead Or Alive" si "Livin' On A Prayer", "From This Moment On" a Shaniei Twain, "Somebody Like You" a lui Keith Urban, dar si "If Tomorrow Never Comes" a lui Garth Brooks. Sa auzim cum suna "Livin' On A Prayer" in varianta unplugged, cu o aroma country:

Tate Stevens - Livin' On A Prayer (X Factor)

In finala ce s-a desfasurat in doua etape, batalia s-a dat intre el, Carly Rose Sonenclar din echipa Britney Spears si grupul Fifth Harmony din echipa Demi Lovato. Concurentii au avut de interpretat cate trei piese: un duet cu o vedeta, piesa "castigatorului" si o piesa pe care au mai interpretat-o de-a lungul sezonului. Fifth Harmony au iesit pe locul trei si au parasit competitia, iar in a doua seara s-au duelat Carly si Tate. Cei doi au cantat fiecare cate o piesa de Craciun, dar au facut si un duet pe "The Climb" a lui Miley Cyrus. Sa vedem:

Tate Stevens si Carly Rose Sonenclar - The Climb (X Factor)

Sa vedem momentul in care Tate Stevens a fost declarat castigator. Pe langa multumirile adresate sustinatorilor, el a tinut sa o felicite pe rivala lui din finala, despre care a spus ca este deja un star.

Cum ti se pare decizia publicului la X Factor SUA? Te-ai uitat la show?
Publicat pe 21 Decembrie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu