BestMusic.ro » X treme » Trupa Xtreme de la X Factor a lansat prima piesa: Midnight (audio)

Trupa Xtreme de la X Factor a lansat prima piesa: Midnight (audio)

Trupa Xtreme de la X Factor a lansat prima piesa: Midnight (audio)

Trupa Xtreme, eliminata de la X Factor, a lansat prima piesa compusa de mentorul Paula Seling (muzica si text). Melodia se intituleaza ''Midnight'' si are toate ingredientele necesare pentru a deveni hit.

Dupa terminarea editiei X Factor de duminica trecuta, Paula Seling le-a chemat pe fete in studioul ei personal, unde, sub indrumarea ei directa, au inregistrat toate vocile intr-un timp record. ''Vom continua cu trupa X-treme. Piesa inregistrata este foarte interesanta, ritmata si sunt convinsa ca o sa prinda foarte bine'', spune Oana, componenta Xtreme.

Cele trei fete sunt acum foarte increzatoare in viitorul lor si sunt convinse ca impreuna vor reusi sa construiasca o cariera frumoasa in industria muzicala.

Xtreme este o trupa formata de membrii juriului X Factor, care au avut incredere in potentialul concurentelor si le-au oferit sansa de a-si continua visul impreuna.

Ligia Moldovan, Oana Sarbu si Raluca Apostol au acceptat provocarea si sub supravegherea mentorului lor, Paula Seling, au avut o evolutie spectaculoasa in cadrul showului.

Xtreme - Midnight
Mai multe stiri despre: singleuri  lansari singleuri  muzica 2011  singleuri 2011 
Publicat pe 11 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram