BestMusic.ro » Zdob Si Zdub » Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe: Bilete cu 40% discount prin aplicatia mobilPay MasterCard Mobile

Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe: Bilete cu 40% discount prin aplicatia mobilPay MasterCard Mobile

Zdob si Zdub la Hard Rock Cafe: Bilete cu 40% discount prin aplicatia mobilPay MasterCard Mobile

Vineri, 24 ianuarie 2014, la Hard Rock Cafe, incepem noul an de evenimente intr-o zi mare pentru neamul romanesc, Ziua Uniri dar si 6 ani de Hard Rock Café, alaturi de una dintre cele mai titrate trupe din Republica Moldova: ZDOB SI ZDUB!

mobilPay si MasterCard Mobile ofera fanilor Zdob si Zdub ocazia de a cumpara bilete cu loc in picioare cu 40% discount la pretul de doar 36 de lei prin aplicatia mobilPay MasterCard Mobile disponibila in AppStore si Google Play! Instalezi aplicatia, scanezi QR code-ul de pe www.iabilet.ro de pe pagina evenimentului si in cateva minute primesti biletele in format electronic pe mail.

Bestmusic si METALHEAD, special pentru acest eveniment, la fel ca si la lansarea de album Basta Mafia din 2013 tot de la Hard Rock Cafe, elibereaza spatiul din fata scenei de mese si de scaune ca sa faca loc fanilor adevarati!

De Ziua Unirii Principatelor, moldovenii trec Prutul pentru a face hora mare in fata scenei de la Hard Rock Café! Ziua de 24 ianuarie marcheaza inca o zi speciala - Hard Rock Cafe implineste 6 ani asa ca isi invita toti fanii si prietenii la un concert incendiar in probabil cea mai buna locatie de concerte live din Bucuresti.

Pentru concertul ZDOB si ZDUB din Hard Rock Cafe s-au pus in vanzare pe www.iabilet.ro bilete la urmatoarele preturi:

- 36 de lei cu loc in picioare doar online pe IaBilet.ro prin aplicatia MobilPay MasterCard Mobile
- 60 de lei cu loc in picioare in fata scenei
- 80 de lei cu loc la masa (disponibile doar la nefumatori. cele la fumatori s-au epuizat deja)

Biletele in format fizic cu locuri in picioare pot fi procurate si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si in retelele Myticket, Bilete.ro si Eventim.

Accesul se face incepand cu ora 20:00 iar concertul incepe la ora 22:00

Un eveniment prezentat si organizat de BestMusic Live Concerts si METALHEAD si recomandat de ROCK FM si Realitatea.NET

Parteneri media: Realitatea.NET, Libertatea, ROCK FM, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, iconcert, Urban.ro, InfoMusic, inOras.ro si Port.ro.
Mai multe stiri despre: concerte 2013 
Publicat pe 20 Decembrie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu